Προτασεις στην εκτακτη συνεδριαση του Δ.Σ. του Συλλογου Δημοτικων Υπαλληλων Ροδου

Στην σημερινή έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. με θέματα α) την οργάνωση της απεργίας για τα ΒΑΕ - Ανθυγιεινό Επίδομα και β) την ενημέρωση προέδρου, σας υποβάλλω τις προτάσεις μου για λήψη απόφασης.
  1. Έκτακτη Γενική Συνέλευση (Τρίτη, στις 12:30) του Εργατοτεχνικού Προσωπικού για την ενημέρωση, συμμετοχή και οργάνωση της απεργιακής κινητοποίησης.
  2. Έκτακτη Γενική Συνέλευση (Δευτέρα, στις 12:30) για τους εργαζομένους στο Βοήθεια στο Σπίτι, ώστε να οργανωθούν καλύτερα οι κινητοποιήσεις τους.
  3. Απόφαση για Απεργία ή 4ωρη Στάση Εργασίας την Τρίτη 02 Οκτώβρη (ημέρα απεργίας για ΒσΣ) και πάλι κατά την ημέρα εκδίκασης της Αγωγής των 34 εργαζομένων στην Καθαριότητα, για όλους τους υπαλλήλους του Δήμου Ρόδου, ως συμπαράσταση στους συναδέλφους μας που αγωνίζονται για το δικαίωμα στην μόνιμη και σταθερή εργασία.
  4. Έκτακτη Γενική Συνέλευση (στις 12:30) για τους 34 συμβασιούχους της Καθαριότητας, όσο γίνεται πιο πριν την εκδίκαση της Αγωγής τους από το Δικαστήριο για την οργάνωση κινητοποιήσεων.
  5. Να αναλάβει ο Σύλλογος την κάλυψη όλων των εξόδων για τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στο ΒσΣ και στην Καθαριότητα, όπως π.χ. μετάβαση στην Ρόδο, πληρωμή και παραγγελία Αφισών, Πανών και Εντύπων, τα οποία θα τοποθετηθούν σε διάφορα σημεία της πόλης και σε κτήρια του Δήμου, κ.α.
Παρακαλώ, όπως πρωτοκολληθεί και αναμένω τις αποφάσεις σας.
Ρόδος, 28-09-2018
Από το Blogger.