Λιγη τσιπα ... δεν βλαπτει!

Η υποκρισία του κ. Μπακίρη Φ., ως προέδρου του Σωματείου μας και επικεφαλή της παράταξης «Αγωνιστικής Κίνησης» δεν έχει όρια! Αποκαλυπτική είναι η στάση του στην χτεσινή πανελλαδική κινητοποίηση στα αμαξοστάσια για τα εργατικά «ατυχήματα».
Το μόνο ενδιαφέρον του είναι να κάνει δηλώσεις στα ΜΜΕ!
Στην πράξη συμπεριφέρεται ως Γραφείο Τύπου της δημοτικής αρχής Ρόδου, αφού έφτασε στο σημείο να επικαλεσθεί ότι στο δήμο μας χορηγούνται τα Μέσα Ατομικής Προστασίας και το Γάλα!
Αλήθεια, ας μας απαντήσει:
•    αν για τα έτη 2017 και 2018 έχουν χορηγηθεί τα Μέσα Ατομικής Προστασίας στους δικαιούχους!
•    αν εδώ και δύο (2) μήνες έχει σταματήσει η χορήγηση του Γάλακτος στους δικαιούχους!
Δεν περιμένουμε απάντηση από τον συνδικαλιστή και εκπρόσωπο της εργοδοσίας, ο οποίος παραποιεί βάναυσα την πραγματικότητα, προκειμένου να την φέρει στα μέτρα των «αφεντικών» του. Βάζει πλάτες για να μένει στο απυρόβλητο η αντεργατική πολιτική κυβέρνησης και δημοτικής αρχής Ρόδου, ενώ παράλληλα καλλιεργεί κλίμα ηττοπάθειας στους εργαζόμενους με κινητοποιήσεις χωρίς οργάνωση!
Άραγε γιατί δεν βρήκε χρόνο…
•    για να ενημερωθούν οι εργαζόμενοι σε όλες τις υπηρεσίες του Δήμου για την Κατάληψη;;;
•    για να συνεδριάσει έκτακτα το Δ.Σ. του Συλλόγου μας, ώστε να καλέσει όλους τους εργαζομένους στην Κατάληψη;;;
•    για να καταγγείλει στο Σ.ΕΠ.Ε. την δημοτική αρχή Ρόδου, ώστε να επιβληθούν οι κυρώσεις και τα πρόστιμα από την μη εφαρμογή της νομοθεσίας;;;
Αυτό είναι το πραγματικό του ενδιαφέρον για τους συναδέλφους που χάθηκαν ή σακατεύτηκαν εν ώρα καθήκοντος. Λίγη τσίπα … δεν βλάπτει!
Ρόδος, 20-11-2018
Από το Blogger.