Αρχαιρεσιες για την αναδειξη δυο αιρετων εκπροσωπων μας στις 11 Δεκεμβρη

Στις 11 Δεκέμβρη θα καθορίσεις με την ψήφο σου αν θα υπάρξει στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο ΟΤΑ Ν. Δωδ/σου αιρετός εκπρόσωπος που θα παλεύει για τα δικαιώματα των εργαζομένων, θα προωθεί τα υπηρεσιακά μας θέματα για την ικανοποίησή τους και όχι ως παράγοντας και συμπλήρωμα της εκάστοτε δημοτικής αρχής.
Η ενίσχυση των υποψηφίων της ΔΑΣ ΟΤΑ Ρόδου, έχει καθοριστική σημασία. Δεν έχουν καμία δέσμευση απέναντι σε καμιά διοίκηση, δεν λειτουργούν στη βάση προσωπικών εξυπηρετήσεων και ρουσφετιών. Δεν υπηρέτησαν από κανένα πόστο και με κανέναν τρόπο τις αντιλαϊκές πολιτικές καμιάς κυβέρνησης και δημοτικής αρχής, δεν τους συνδέει κανένας ομφάλιος λώρος με αυτές.
Αντίθετα δύο χρόνια τώρα, αιρετοί εκπρόσωποι των άλλων συνδυασμών λειτούργησαν σαν διεκπεραιωτές της αντιλαϊκής πολιτικής, μέσα στην οποία προσπαθούσαν να περιορίζουν τα δικαιώματά μας!
  • Δεν μπήκαν καν στον κόπο να ενημερώσουν τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. του σωματείου, να ρωτήσουν την γνώμη τους για μια σειρά κρίσιμα ζητήματα που αφορούσαν εργασιακά ζητήματα συναδέλφων.
  • Δεν αποκάλυψαν φαινόμενα αυθαιρεσίας και αδιαφάνειας από πλευρά της δημοτικής αρχής. Φανερώνεται ότι δεν έχουν πρόθεση να υπερασπιστούν τα εργασιακά μας δικαιώματα, το δίκιο που ως εργαζόμενοι έχουμε και έρχεται σε σύγκρουση με τις επιδιώξεις της δημοτικής αρχής.
  • Δεν οργάνωσαν καμιά κινητοποίηση ώστε να παρέμβουμε δυναμικά στις συνεδριάσεις του, όταν υπήρχε αρνητική εισήγηση, ώστε έγκαιρα να ανατρέψουμε την καταπάτηση κάθε δικαιώματος εργαζομένου.
Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι
Είναι γνωστό ότι το θεσμικό - νομικό πλαίσιο των Υπηρεσιακών Συμβουλίων κινείται στα πλαίσια των αποφάσεων και της πολιτικής που χαράσσουν κάθε φορά το Κράτος και οι εκάστοτε κυβερνήσεις. Είναι μοχλός προσαρμογής μας στις απαιτήσεις της αντιδραστικής Αξιολόγησης, της Στοχοθεσίας, του Κώδικά Δημοτικών και Κοινοτικών Υπαλλήλων.
Διατάξεις που ολοένα και γίνονται πιο επικίνδυνες και σε συνδυασμό περιλαμβάνουν ακόμη και την απόλυση εργαζομένων με απόφαση του Υπηρεσιακού Συμβουλίου. Δεν είναι τυχαίο που η εργοδοσία καθορίζει την πλειοψηφία, αφού τα 3 από τα 5 μέλη είναι διορισμένα από την δημοτική αρχή.
Συνάδελφοι, Συναδέλφισσες
Ως πρώην μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου μας, σας καλώ να στηρίζεται χωρίς αμφιβολία τους υποψηφίους της ΔΑΣ ΟΤΑ Ρόδου. Στο ψηφοδέλτιο αυτό τόσο στους αορίστου όσο και στους μόνιμους υπάρχουν αξιόλογοι συνάδελφοι, όπως π.χ. ο Κόττορος Σωτήρης (μόνιμος) και ο Ορσάρης Γεώργος (αορίστου).
Ξεχωρίζουν για την ανθρωπιά τους, για την συναδελφικότητά τους, για το ενδιαφέρον τους στα προβλήματα των συναδέλφων …χωρίς διακρίσεις, χωρίς να υποχωρούν κάτω από πιέσεις εργοδοσίας. Είναι εργαζόμενοι που σκέφτονται το «εμείς» και όχι το «εγώ», που αποκαλύπτουν κάθε φαινόμενο εργοδοτικής αυθαιρεσίας εις βάρος των δικαιωμάτων μας.
Αξιοποίησε τώρα τις εκλογές για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια. Στήριξε την ΔΑΣ ΟΤΑ Ρόδου.
Ψηφίζουμε: Κόττορο Σωτήρη (μόνιμοι) και Ορσάρη Γεώργιο (αορίστου).
Ρόδος, 09-12-2018
Από το Blogger.