Προταση στα μελη του Δ.Σ. του Συλλογου μας για οργανωση Παραστασης Διαμαρτυριας με εργαζομενους της Κοινωφελους στα γραφεια του ΟΑΕΔ

Το Υπουργείο Εργασίας και η διοίκηση του ΟΑΕΔ έχουν ευθύνη και για την νέα αυτή καθυστέρηση των δεδουλευμένων αποδοχών στους εργαζομένους της Κοινωφελούς Εργασίας.
Πριν από λίγες μέρες επικαλέστηκαν τεχνικά σφάλματα για να αποσύρουν την έγκριση της μισθοδοσίας του Ιουνίου και από τότε …ουδέν σχόλιoν!!!
Οι καθυστερήσεις στα δεδουλευμένα των εργαζομένων της Κοινωφελούς Εργασίας δεν είναι «κεραυνός εν αιθρία»! Θυμίζω στα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου μας ότι στα μέσα του Νοέμβρη είχαν μείνει απλήρωτα τα δεδουλευμένα τους! Επίσης, προχτές δημοσιεύτηκε και το Δελτίο Τύπου, όπου εκπρόσωποι των εργαζομένων της Κοινωφελούς Εργασίας διαμαρτύρονται για την απληρωσιά του μηνός Ιουνίου!
Δυστυχώς, η δημοτική αρχή Ρόδου, η οποία αποκλειστικά ωφελείται από τους εργαζομένους της Κοινωφελούς Εργασίας (χωρίς να πληρώσει φράγκο) δεν έχει καταγγείλει αυτή την απαράδεκτη καθυστέρηση των δεδουλευμένων τους από την διοίκηση του ΟΑΕΔ και το Υπουργείο Εργασίας!
Ως εκ τούτου σας προτείνω,
  • Να καλέσετε και να καλύψετε εργασιακά τους εργαζομένους της Κοινωφελούς Εργασίας, ώστε οργανώσετε και να παρευρεθείτε μαζί τους σε δίωρη Παράσταση Διαμαρτυρίας στα γραφεία του ΟΑΕΔ της Ρόδου.
  • Να εξετάσετε τις δυνατότητες και διαδικασίες για κήρυξη Επίσχεσης Εργασίας, σε περίπτωση που η απληρωσιά των δεδουλευμένων αποδοχών τους συνεχιστεί την επόμενη εβδομάδα!
Ρόδος, 17-07-2019

Με ειλικρίνεια
Αρβανίτης Δημήτρης

Από το Blogger.