Συσκεψη Εργαζομενων Κοινωφελους την Τριτη στις 19:30 στο Βιβλιοπωλειο "το ΔΕΝΤΡΟ"

Συνάδελφε, Συναδέλφισσα,

Όπως έχεις διαπιστώσει και εσύ, η εργασία μας στο Δήμο Ρόδου, δεν μπορεί να χαρακτηρισθεί ότι καλύπτει έκτακτες, απρόβλεπτες ή επείγουσες ανάγκες! Καλύπτουμε Πάγιες & Διαρκείς Ανάγκες!
  • Όλοι μας εργαστήκαμε στα ίδια αντικείμενα και καθήκοντα με τους μόνιμους και αορίστου χρόνου εργαζομένους.
  • Όλοι μας (ανεξαρτήτως σχέσης εργασίας) ακολουθήσαμε τις εντολές των προϊσταμένων στα αντικείμενα του Δήμου Ρόδου για να προσφέρουμε καλύτερες και πιο ποιοτικές υπηρεσίες στους δημότες μας.
Γιατί να μην έχουμε σταθερή και μόνιμη εργασία με ίσα δικαιώματα και αμοιβή;;;
Πέρασε σχεδόν 1 μήνας από την τελευταία μας σύσκεψη. Βρεθήκαμε, συζητήσαμε και αποφασίσαμε σχετικά με το Πλαίσιο Δράσεων για την μονιμοποίησή μας. Όλο αυτό το διάστημα συνεχίσαμε τις επισκέψεις σε χώρους εργασίας για να ενημερώσουμε όσους περισσότερους εργαζομένους του προγράμματος!

Συναδέλφισσα, Συνάδελφε,

  • είμαστε ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ και ΟΧΙ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΙ.
  • είμαστε ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ και ΟΧΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ.
  • καλύπτουμε ΠΑΓΙΕΣ & ΔΙΑΡΚΕΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ
  • απαιτούμε ΜΟΝΙΜΗ & ΣΤΑΘΕΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ για όλους, με ίση αμοιβή και ίσα δικαιώματα.
Ήρθε ο καιρός να προχωρήσουμε πιο δραστικά στην οργάνωση του δίκαιου αγώνα μας! Συγκροτούμε την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ στην Κοινωφελούς του Δήμου Ρόδου. Οι δράσεις μας και η συμμετοχή μας τους επόμενους σχεδόν 3 μήνες, θα καθορίσει και το εργασιακό μας μέλλον!!! Δηλ. αν θα παραμείνουμε στο Δήμο Ρόδου ως ΑΟΡΙΣΤΟΥ ή για άλλη μια φορά θα μας «πετάξουν» και πάλι στον καιάδα της ανεργίας!
Στην προσπάθειά μας αυτή ...δεν είμαστε μόνοι μας! Μέσα από την σύσκεψη θα ζητήσουμε την συνδρομή φορέων και σωματείων της περιοχή μας σε συγκεκριμένες δράσεις, ώστε να μας υποστηρίξουν εμπράκτως και ανάλογα με τις δυνατότητές τους, στο δίκαιό μας αγώνα ...για μόνιμη και σταθερή εργασία με ίδια δικαιώματα και μισθό!!!

Συνάδελφε, Συναδέλφισσα,

Η παρουσία σου στην αυριανή σύσκεψη είναι επιβεβλημένη για να οργανώσουμε με την συνδρομή σου τα επόμενα βήματα και να βελτιώσουμε τις πιθανότητες μονιμοποίησής μας!!! Ο καθένας μας μπορεί να βοηθήσει ανάλογα με τις δυνατότητές του για να υλοποιήσουμε τις δράσεις μας. Κανένας δεν περισσεύει!
Σε καλούμε να πάρεις μαζικά μέρος στη ΣΥΣΚΕΨΗ μας, που θα πραγματοποιηθεί αύριο, ημέρα ΤΡΙΤΗ (06-08-19) στις 19:30 στο Βιβλιοπωλείο «το ΔΕΝΤΡΟ» επί της Θεμ. Σοφούλη 125.
Ρόδος, 05-08-2019
Εκ των Εργαζομένων της Κοινωφελούς Εργασίας στο Δήμο Ρόδου
Βελλής Ιωάννης & Σταθόπουλος Γεώργιος
Από το Blogger.